Web Analytics
 

 Art You  Very Much ;-)

Lokale kunstenaars steunen

Hoe werkt het?

Kort samengevat: steun, ontvang coupon, heb geluk!

 ART YOU  VERY MUCH biedt een eenvoudige, old-school, directe manier om lokale kunstenaars te steunen en daar meteen een waardevolle coupon voor terug te krijgen. Dat is de win-win.

En... als je geluk hebt, krijg je daar bovenop ook nog eens een kunstwerk (*) cadeau! Dat is wat we noemen de uitzonderlijke win-win.

Kunstenaars bepalen een steunbedrag, het benodigde aantal personen, en een couponwaarde, aangeduid door deze 3 symbolen op de kunstenaarspagina:

€25

10x

€45

Artist at Work

Wie steunt ontvangt een coupon die kan gebruikt worden bij aankoop van een beschikbaar kunstwerk van de kunstenaar van minstens dezelfde waarde als het afgebeelde werk. De couponwaarde is altijd hoger dan het steunbedrag, voor jou als kunstkoper een gegarandeerde return on investment, of een leuke gift om een andere kunstliefhebber die je kent mee te verrassen. Kunstenaars bepalen zelf de geldigheid van een coupon, met een minimum van 1 jaar.

Zodra het benodigde aantal personen wordt bereikt, onvangt één daarvan - de gelukkige - het kunstwerk (*) uit handen van de kunstenaar, bepaald door een onvoorspelbaar (random) algoritme dat er voor zorgt dat iedereen evenveel kans maakt. Kortom, een kunstwerk voor een fractie van de normale prijs!

(*) Merk op dat wanneer het raster symbool wordt afgebeeld naast het kunstwerk, dat betekent dat je mag kiezen uit de op dat moment beschikbare werken van de kunstenaar (met eenzelfde waarde als het afgebeelde werk). Deze extra keuze wordt door de kunstenaar aangeboden, voor het geval het afgebeelde werk ondertussen werd verkocht.

Kunstenaarspagina's zijn ten minste 4 maanden actief, maar in de meeste gevallen tot het benodigde aantal personen wordt bereikt. Dit heeft geen enkele impact op de coupons die werden uitgereikt. Iedereen die de kunstenaar een warm hart toedraagt kan mensen doorverwijzen naar de kunstenaarspagina op onze site. Uiteindelijk willen we lokale kunstenaars zo veel mogelijk steunen.

Klaar om jouw lokale kunstenaar te steunen?  ART YOU  VERY MUCH op voorhand daarvoor! ;-)

mail.jpg

ART YOU VERY MUCH is a registered service.