Web Analytics
 

 Art You  Very Much ;-)

Lokale kunstenaars steunen

Voorbeeld

Kunstenares wil graag €500 ontvangen voor haar schilderij

Door het steunbedrag op €50 te zetten, heeft ze 10 mensen nodig die haar steunen, om de prijs te ontvangen die ze wil.

Ze beslist om iedereen die steunt een coupon van €65 te geven, dat is €15 meer dan het steunbedrag.

Zodra 10 mensen hebben gesteund, heeft de kunstenares de prijs ontvangen die ze wou, en ontvangt één van de mensen die hebben gesteund het schilderij, bepaald door een (random) algoritme.

Alle 10 mensen kunnen hun coupon onmiddellijk na ontvangst (!) gebruiken bij aankoop van een werk van de kunstenares, van minstens dezelfde waarde als het afgebeelde werk (INCLUSIEF het afgebeelde werk als het raster AAN staat). Of ze kunnen de coupon schenken aan iemand anders. Hoe dan ook, het betekent dat er 10 potentiële toekomstige verkopen zijn, waarbij de koper een korting krijgt van €65.

Wanneer na 4 maanden slechts 4 mensen hebben gesteund, kan de kunstenares beslissen om haar deelname te stoppen OF haar deelname verder te zetten voor een aantal maanden, om nog andere mensen toe te laten om te steunen. De 4 mensen die reeds gesteund hebben zullen dat appreciëren, want zo maken ze nog steeds kans op het schilderij.

Maar wat de kunstenares ook beslist, iedereen die heeft gesteund, ontving een coupon die meer waard is dan de steun die werd betaald.

Hang a painting

€50

10x

€65

mail.jpg

ART YOU VERY MUCH is a registered service.