Je droomde er altijd al van om piano of gitaar te spelen, maar je had nog nooit een instrument vast of je kan geen noten lezen? Je wil meteen muziek maken in plaats van maandenlang vast te blijven steken in theorie of notenleer?  Of ben je juist de partituren moe, en wil je leren improviseren of je eigen liedjes componeren?

Maak dan snel de Muze in je wakker!

In onze (privé) lessen richten we ons op iedereen die onmiddellijk aan de slag wil, en snel resultaat wil boeken. Muziek maken komt op de eerste plaats!

Jong geleerd...

Dus je wil zélf een piano- of gitaarheld worden? Wacht niet tot je groot bent! We helpen je graag nu al de weg te vinden naar een eerste lied.

Eerst zorgen we er voor dat je vertrouwd raakt met je (nieuwe) instrument - we verkennen de toetsen en de pedalen bij de piano, of de snaren en het plectrum bij de gitaar.


Aan de hand van (grappige) (kinder)liedjes zetten we héél snel de eerste stappen in de wereld van de muziek, zodat je al na enkele lessen écht muziek kan maken.

 

Jong beginnen is de boodschap! Onze jongste cursisten starten op 6-7 jarige leeftijd.

...of een beetje ouder ;-)

Je bent nooit te oud om met een (nieuw) instrument aan de slag te gaan, ook niet als je geen muzikale achtergrond hebt, of geen noten (partituren) kan lezen.

We maken je wegwijs op je (nieuwe) instrument - we verkennen de toetsen en de pedalen bij de piano, of de snaren en het plectrum bij de gitaar.  Daarna bepalen we samen de richting die je uit wil gaan: lichte klassieke muziek of (pop)songs van Damien Rice, Lionel Richie, Clouseau, ... of je eigen favoriete groep of artiest.

Op piano focussen we op akkoorden en technieken, of maken we kennis met de noten en de notenbalken - afhankelijk van de richting die je uit wil gaan.

Op gitaar richten we ons op de (basis)akkoorden, slagritmes en progressies en een aantal tokkeltechnieken.

In ieder geval speel je al na enkele lessen zélf muziek. Geen gitaar of piano zal nog veilig zijn!

...of een nieuwe richting?

Je hebt een muzikale opleiding genoten, maar je bent de theorie/partituren moe en je wil toch je favoriete instrument kunnen bespelen? Zonder blad voor je neus?

Of je wil je favoriete liedjes op een andere manier leren spelen, of leren improviseren of zélf je eigen liedjes schrijven of muziek componeren?

In dat geval leren we je graag een aantal technieken die hierbij goed van pas zullen komen, en je in staat zullen stellen om ook zonder partituren uren aan een stuk muziek te maken.

Aanpak

Onze aanpak haalt de creativiteit in jou naar boven. We leren je stap voor stap om zélf muziek te maken, zodat je met een gerust gevoel jouw (nieuwe) instrument kan bespelen, ook zonder partituur.

Bij ons hoef je geen examen af te leggen. We leren je liever een aantal nieuwe technieken en helpen je om je favoriete muziek/liedjes onder de knie te krijgen, of beter nog... zélf muziek/liedjes te schrijven (componeren).

Wie weet zit jij binnenkort wel ergens vooraan, en ben jij het die het applaus in ontvangst mag nemen!

In een notedop

  • Voor jong... en oud(er)

  • Geen muzikale voorkennis/achtergrond of notenleer nodig

  • Individuele aanpak (geen vooraf vastgelegd schema)

  • Instappen elk moment van het jaar mogelijk (mits er nog een plaatsje vrij is)

  • Flexibele planning (v.a. 1/2 uur per week)

  • Locatie: Zingem (of op verplaatsing tegen meerprijs)

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info op info @ muzeka . be

© 2014-2019, MUZeKA | een dienst van KATAR(T)SKI | Voorwaarden, Privacy & Cookies