piano- en gitaarles voor jong en oud(er) 

Je droomde er altijd al van om piano of gitaar te spelen, maar je had nog nooit een instrument vast of je kan geen noten lezen? Je wil meteen muziek maken in plaats van maandenlang vast te blijven steken in theorie of notenleer?  Of ben je juist de partituren moe, en wil je leren improviseren of je eigen liedjes componeren?

Maak dan snel de Muze in je wakker!

De (privé) lessen van MUZeKA zijn gericht op iedereen die onmiddellijk aan de slag wil, en snel resultaat wil boeken. Muziek maken komt op de eerste plaats!

Jong geleerd...

Dus je wil zélf een piano- of gitaarheld worden? Wacht niet tot je groot bent! MUZeKA helpt je graag nu al de weg te vinden naar een eerste lied.

Eerst zorgen we er voor dat je vertrouwd raakt met je (nieuwe) instrument - we verkennen de toetsen en de pedalen bij de piano, of de snaren en het plectrum bij de gitaar.


Aan de hand van (grappige) (kinder)liedjes zetten we héél snel de eerste stappen in de wereld van de muziek, zodat je al na enkele lessen écht muziek kan maken.

Jong beginnen is de boodschap! De jongste cursisten van MUZeKA starten op 6-7 jarige leeftijd.

...of een beetje ouder ;-)

Je bent nooit te oud om met een (nieuw) instrument aan de slag te gaan, ook niet als je geen muzikale achtergrond hebt, of geen noten (partituren) kan lezen.

MUZeKA maakt je wegwijs op je (nieuwe) instrument - we verkennen de toetsen en de pedalen bij de piano, of de snaren en het plectrum bij de gitaar.  Daarna bepalen we samen de richting die je uit wil gaan: (licht) klassieke muziek of (pop)songs, kleinkunst of nederlandstalig,  ... of muziek van je eigen favoriete groep of artiest.

Op piano focussen we op akkoorden en technieken, of maken we kennis met de noten en de notenbalken - afhankelijk van wat je precies wil bereiken.

Op gitaar richten we ons op de (basis)akkoorden, slagritmes, progressies, tokkeltechnieken, enz.

In ieder geval speel je al na enkele lessen zélf muziek. Geen gitaar of piano zal nog veilig zijn!

Tijd voor een nieuwe richting?

Je hebt een muzikale opleiding genoten, maar je bent de theorie/partituren moe en je wil toch je favoriete instrument blijven bespelen? Zonder blad voor je neus?

Of je wil je favoriete liedjes op een andere manier leren spelen, leren improviseren of zélf je eigen liedjes schrijven en/of muziek componeren?

In dat geval leren we je graag een aantal technieken die hierbij goed van pas zullen komen, en je in staat zullen stellen om ook zonder partituur uren aan een stuk muziek te maken. Altijd handig in de lobby van een hotel, of op eender welke andere locatie waar een piano staat opgesteld of een gitaar aan de muur hangt :-)

Aanpak

De aanpak van MUZeKA haalt de creativiteit in jou naar boven. We leren je stap voor stap om zélf muziek te maken, zodat je met een gerust hart jouw (nieuwe) instrument leert bespelen, ook zonder notenleer en/of partituur.

Bij MUZeKA hoef je geen examens af te leggen. We leren je liever een aantal nieuwe technieken en helpen je om je favoriete liedjes onder de knie te krijgen, of beter nog... zélf liedjes te schrijven.

Wie weet zit jij binnenkort wel ergens vooraan, en ben jij het die het applaus in ontvangst mag nemen!

In een notedop

  • Voor jong... en oud(er)

  • Geen muzikale voorkennis/achtergrond of notenleer nodig

  • Individuele aanpak (geen vooraf vastgelegd schema)

  • Instappen elk moment van het jaar mogelijk (mits er nog een plaatsje vrij is)

  • Les op wekelijkse basis (1/2 uur per week)

  • Locatie: regio Zingem (verplaatsingskost obv afstand)

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info op info @ muzeka . be

© 2014-2020, MUZeKA | een dienst van KATAR(T)SKI | Voorwaarden, Privacy & Cookies